COMPUS DE
Monica Dona
13.8.2024

Level Up Academy, un program despre creștere și excelență

La Business Lease, creșterea și dezvoltarea angajaților noștri sunt prioritare. Aceasta a fost, de altfel și inspirația pentru Level Up Academy, un program conceput să îmbunătățească abilitățile profesionale ale echipelor noastre. Această inițiativă este doar una dintre modalitățile prin care valorile noastre de bază se transpun în acțiuni concrete, adresate atât clienților, cât și colegilor noștri. Level Up Academy reflectă angajamentul nostru față de învățarea continuă și inovare. Investind în formarea angajaților noștri, nu stimulăm doar creșterea personală, dar impulsionăm și succesul colectiv și excelența în tot ceea ce facem. Am discutat cu Mihaela Dragomir, HR Manager Business Lease România, care a fost implicată în creionarea acestui nou proiect Business Lease despre structura programului și principalele obiective ale acestuia.

Ce a inspirat crearea Level Up Academy și cum se aliniază aceasta cu valorile de bază ale Business Lease?

 

Ideea Level Up Academy a pornit de la Eliska Hausnerova, Group HR Director Business Lease, a cărei viziune și muncă asiduă au făcut ca acest  proiect să prindă viață. A fost un vis, iar uneori visele devin realitate. Level Up Academy este menită să acceleze creșterea profesională și dezvoltarea angajaților noștri, pentru că ne pasă, și mai mult decât atât, pentru că ne străduim să creștem constant. Astfel, întregul proiect se integrează perfect în cadrul organizației noastre.

Care sunt componentele principale și structura Level Up Academy și cum este livrat programul angajaților?

Level Up Academy este un program cuprinzător de formare care durează doi ani. Conceput pentru a ridica nivelul competențelor și abilităților angajaților noștri, acesta este structurat în jurul mai multor componente cheie pentru a asigura o experiență de învățare holistică și eficientă. Procesul este simplu și eficient, începând cu

" recrutarea internă", urmat de o evaluare a diferitelor competențe. După acest proces, vom avea participanții finali la program. Level Up Academyeste structurat sub forma unor întâlniri trimestriale de formare față în față, care acoperă diverse module specializate și se încheie cu un proiect individual și un proiect de echipă.

Care sunt obiectivele pe termen lung pentru Level Up Academy?

Level Up Academy își propune să meargă dincolo de dezvoltarea imediată a abilităților, militând pentru învățare continuă. Avem încredere că ”echiparea” angajaților noștri cu cele mai noi cunoștințe și abilități nu le va aduce doar beneficii personale, ci va întări și avantajul competitiv al companiei noastre.

Ce definește Level Up Academy?

Level Up Academy este un program de formare care își propune să devină fundamentul culturii noastre organizaționale și un factor cheie al creșterii companiei noastre. Ca Manager de Resurse Umane, sunt onorată să particip și să dezvolt această inițiativă și sunt încântata de impactul pozitiv pe care îl va avea asupra angajaților noștri și asupra business-ului nostru. Academia reflectă valorile noastre de bază și sunt încrezătoare că va lăsa o moștenire durabilă în cadrul Business Lease.

CONTACT

Lăsați-ne contactul dvs. și vă vom suna
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mulțumim. Mesajul dvs. a fost recepționat.
Oops! Something went wrong while submitting the form.